Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضایی طالشی گفت: طرح مهارت‌آموزی «سرباز ماهر» بین ‌کمیته امداد امام خمینی(ره) استان مازندران و قرارگاه مهارت‌آموزی نیروهای مسلح(سپاه، نیروی دریایی ارتش و نیروی انتظامی) اجرا شد.

«سید علی اصغر رضایی طالشی»، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری با بیان اینکه با تأکید بر اینکه تمامی فرزندان ذکور خانوارهای مددجو مشمول خدمت سربازی با هر نوع مدرک تحصیلی و دانشگاهی می‌توانند از آموزش‌های مهارتی این نهاد بهره‌مند شوند، اظهار کرد:  با تفاهم نامه مشترک بین کمیته امداد و ستاد کل نیروهای مسلح مبنی بر مهارت آموزی کارکنان وظیفه (طرح سرباز ماهر) بمنظور اثربخشی خدمت مقدس سربازی و توسعه ی توانمندی سربازان وظیفه تحت حمایت این نهاد، پس از هماهنگی با معاونان حوزه های فرهنگی و حمایت، جلسه با نمایندگان مهارت آموزی نیروهای مسلح استان (سپاه، نیروی دریایی ارتش و نیروی انتظامی) برگزار  و  این طرح در سطح استان از سال گذشته  آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد مازندران افزود:برای اجرای این طرح، مشاوره مهارت آموزی برای 52 نفر از فرزندان ذکور مددجو و نیز 23 دوره آموزش های مهارت آموزی گروه هدف در سال گذشته برای توانمندی مهارتی و شغلی فرزندان مددجو  با هدف ایجاد بهره وری مناسب در ایام سربازی اجرا شد.

 

وی تصریح کرد: فرزندان مددجوی تحت حمایت که مشمول خدمت سربازی هستند ، بعد از شرکت در جلسات مشاوره فردی و گروهی حوزه اشتغال و خودکفایی و با شناسایی استعداد ها و علاقه مندی ها، برای کسب تجربه عملی محیط واقعی کار در دوران خدمت سربازی، نسبت به گذراندن دوره های تخصصی مهارت آموزی شغلی معرفی شده و پس از پایان دوره، مدرک گواهینامه مهارت فنی و حرفه ای دریافت می کنند.

 

رضایی طالشی گفت: سال گذشته 52 نفر از فرزندان مددجو در سامانه سرباز ماهر ثبت نام کردند تا پس از گذراندن این دوران برای بکارگیری موثر و یا دریافت تسهیلات وام اشتغال اقدام کنند.

پایان پیام/286

منبع: شبستان

کلیدواژه: طرح سرباز ماهر مشمولان خدمت سربازی فرزندان مددجو مهارت آموزی سرباز ماهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۳۴۱۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امتداد مهارت آموزی با مشارکت فنی و حرفه‌ای در شبکه آموزش سیما

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شبکه آموزش سیما، با توجه به اهداف شبکه آموزش مبنی بر عدالت و فرصت‌های برابر آموزشی برای تمامی افراد جامعه نشست هم‌اندیشی در جهت تولید برنامه‌های آموزشی مهارت محور با حضور مهرداد عظیمی معاون وزیر و رییس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور و محمد مهدی قاسمی مدیر شبکه آموزش سیما و تنی چند از مدیران و مسوؤولان دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه برگزار شد.

در این نشست با توجه به قابلیت و امکانات سازمان فنی و حرفه‌ای و شبکه آموزش سیما در تولید برنامه‌های آموزش محور، برای ساخت برنامه هایی در راستای اشتغال زایی، پرورش نیروی کار ماهر، مهارت آموزی دانش آموزان، هدایت مهارت آموختگان به بازار کار برای جلوگیری از خروج نیروی کار ماهر از چرخه کار و تولید کشور و تعدیل مهاجرت، برنامه‌ریزی هایی صورت گرفت.

در این نشست در کنار مهارت آموزی، توجه به بهره‌گیری از ظرفیت‌های افراد ماهر در جامعه در کنار اساتید فنی حرفه‌ای، پیش‌بینی و برنامه‌ریزی برای مشاغل جدید با توجه به سرعت بالای فناوری و تغییر رویکرد بازار، مهارت آموزی خانواده‌ها، ترویج و تشویق فرهنگ کار و حرفه، توجه به بنگاه‌های اقتصادی و اقتصاد دیجیتال و نگاهی به مسابقات داخلی آسیایی و جهانی مهارت، در تولید برنامه‌ها مورد تاکید قرار گرفت.

قاسمی مدیر شبکه آموزش در این نشست گفت: باید فرزندان خود را در کشور به سمت و سویی هدایت کنیم که در کنار گرفتن مدرک معتبر بین المللی مهارت، صلاحیت حرفه ای کسب و به سوی مشاغل مورد نیاز و پر درآمد کشور گرایش پیدا کنند.

وی افزود: با مهارت آموزی بیکاری در کشور کاهش یافته و امید به جامعه تزریق خواهد شد.

در پایان عظیمی رییس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور بیان کرد: این سازمان بیش از ۸۰۰۰ کارگاه آموزشی در سطح کشور دارد که با توجه به سابقه همکاری فی مابین می‌توان از این قابلیت مهم در ساخت برنامه‌های فاخر آموزشی با هدف تحقق شعار «هر فرد حداقل یک مهارت» استفاده کرد.

کد خبر 6099696 عطیه موذن

دیگر خبرها

  • کمیته امداد اردبیل از ۱۳۲۰ بیمار صعب‌العلاج و خاص حمایت می‌کند
  • اوکراین از زندانیان به عنوان نیروی جنگی استفاده می‌کند
  • واریز مستمری ۲۹ هزار خانوار کمیته امداد البرز
  • اختصاص ۳۰ همت برای اشتغال مددجویان کمیته امداد
  • تشریح برنامه‌های خدمت به مددجویان کمیته امداد اصفهان در دهه کرامت
  • امتداد مهارت آموزی با مشارکت فنی و حرفه‌ای در شبکه آموزش سیما
  • ۱۰ غرفه مددجویان کمیته امداد در نمایشگاه اقوام دایر شد
  • مشمولان سربازی مراقب باشند حبس نخورند!
  • پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به ۱۳۷۰ نفر در بابل
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد