Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشست مشترک ستاد قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه ستاد کل نیروهای مسلح و معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی، امروز ۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ با حضور سردار محمدحسین سپهر، فرمانده قرارگاه مرکزی، دکتر محمدصادق بیجندی، معاون آموزشی جهاد دانشگاهی و جمعی از مسئولین با هدف بررسی زمینه‌های مشترک همکاری و استفاده از ظرفیت‌های متقابل، برگزار و همزمان با این نشست، فاز سوم طرح سرباز ماهر رسماً آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، طرح سرباز ماهر با هدف آموزش مهارت‌های عمومی اشتغال و کارآفرینی سرباز در دوران آموزشی در پادگان‌ها شامل سه سطح قبل از خدمت، حین خدمت و پس از خدمت، شکل گرفته است. در این طرح در نظر است که با همکاری تمامی دستگاه‌های اجرایی کشور، با انجام مشاوره شغلی و ارائه دوره‌های مهارتی متناسب با توجه به منطقه جغرافیایی، توانمندی جوانان ذکور کشور در قبل از خدمت سربازی افزایش یابد. در حین خدمت سربازی، قابلیت‌های جوانان توسعه یافته و آمادگی لازم برای ورود به بازار کار آنها ایجاد شود و پس از خدمت، تسهیل‌گری لازم و زمینه‌سازی برای کارآفرینی و اشتغال آنها فراهم شود.

در راستای تحقق اهداف و برنامه‌های قرارگاه مرکزی مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح برای مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه در بخش آموزش‌های عمومی و با هدف استفاده از ظرفیت‌های موجود، تفاهم‌نامه‌های جداگانه‌ای بین ستاد کل نیروهای مسلح، وزارت ورزش و جوانان و جهاد دانشگاهی منعقد شد. جهاد دانشگاهی پس از مذاکره و تفاهم با وزارت ورزش و جوانان و ستاد کل نیروهای مسلح، اقدام به برنامه‌ریزی، طراحی و تدوین دوره مهارت‌های عمومی در دو بخش ویژه برای کارکنان وظیفه نیروهای مسلح کرده تا با اجرای بسیار مناسب و با کیفیت توسط واحدهای مجری، امکان تداوم آن برای سال‌های آتی فراهم شود.

تاکنون دو فاز از این برنامه با موفقیت اجرا شده است و فاز سوم این طرح، امروز و همزمان با برگزاری نشست مشترک ستاد قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه ستاد کل نیروهای مسلح و معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی رسماً آغاز شد.

این نشست با حضور سردار محمدحسین سپهر، فرمانده قرارگاه مرکزی، دکتر حسین اثباتی، معاون هماهنگ‌کننده قرارگاه مرکزی مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه ستاد کل نیروهای مسلح، رضا علیخانی، نماینده قرارگاه مرکزی مهارت‌آموزی کارکنان نیروهای مسلح کشور، حسن ابراهیمی، مسئول فناوری اطلاعات قرارگاه مرکزی مهارت‌آموزی نیروهای مسلح، دکتر محمدصادق بیجندی، معاون آموزشی جهاد دانشگاهی، احمد عبدی‌پور، مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و توسعه‌ آموزش، احمد حسین سلگی، مدیرکل دفتر نیازسنجی و پروژه‌یابی آموزشی جهاد دانشگاهی، سیروس دشتی، معاون توانمندسازی و تحقیقات اشتغال و کارآفرینی ستفا، صبح امروز در ساختمان مرکزی جهاد دانشگاهی برگزار شد.

حضور مستمر جهاد دانشگاهی در کارگروه‌های قرارگاه مرکزی مهارت آموزی

دکتر محمدصادق بیجندی، معاون آموزشی جهاد دانشگاهی در این نشست گفت: جهاد دانشگاهی به عنوان عضو ثابت در کارگروه‌های استانی قرارگاه مرکزی مهارت آموزی سربازان وظیفه ستاد کل نیروهای مسلح تعیین شد و حضور مستمری در این کارگروه‌ها دارد.

وی تأکید کرد: با همکاری گروهی از کارشناسان و صاحب‌نظران، دو کتاب "مهارت‌های عمومی اشتغال و کارآفرینی" و "آشنایی با مهارت‌های زندگی" (پس از تایید وزارت ورزش و جوانان و قرارگاه مهارت‌آموزی سربازان وظیفه)، توسط سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی منتشر و ۲۰ هزار نسخه از این کتاب‌ها در اختیار پادگان‌های سراسر کشور قرار گرفت.

معاون آموزشی جهاد دانشگاهی خاطر نشان کرد: هرجا شاهد همکاری خوب پادگان‌ها بوده‌ایم، طرح به خوبی اجرا شده است. قصد داریم در نیمه اردیبهشت‌ماه سال جاری، بازنگری مجددی بر این دو کتاب داشته باشیم و از خردادماه، توزیع کتاب در پادگان‌های کشور آغاز خواهد شد.

دکتر بیجندی افزود: دوره‌هایی با سرفصل‌های مشخص برای واحدهای جهاد دانشگاهی در سراسر کشور تعریف می‌کنیم. قصد داریم در قالب یک طرح، افرادی که دوره‌های آموزشی جهاد دانشگاهی را سپری کرده و سربازی آنها پایان یافته است، به مراکز منش (مرکز نوآوری و شکوفایی) جهاد دانشگاهی معرفی شوند تا در صورت داشتن ایده و طرح خاص، مورد حمایت قرار گیرند.

ورود هدفمند جهاد دانشگاهی به بحث مهارت‌آموزی سربازان 

دکتر حسین اثباتی، معاون هماهنگ‌کننده قرارگاه مرکزی مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه ستاد کل نیروهای مسلح نیز در این نشست گفت: جهاد دانشگاهی ورود هدفمندی به این بخش داشته است. جهاد دانشگاهی جزء مجموعه‌های انقلابی کشور است که به حوزه‌های مختلف ورود پیدا کرده و از توانایی بالایی در بخش‌های مختلف برخوردار است.

دکتر اثباتی افزود: یکی از زمینه‌های همکاری مشترک با جهاد دانشگاهی در بحث آموزش‌های بدو خدمت است که طی جلسه‌های کارشناسی متعدد، سرفصل‌های درسی مشخص شد. در دو بخش‌های مهارت زندگی و مهارت کسب‌وکار، سرفصل‌ها تعیین شده و دوره‌های آموزشی در پادگان‌ها برگزار می‌شود. دو کتاب تهیه شده توسط جهاد دانشگاهی ("مهارت‌های عمومی اشتغال و کارآفرینی" و "آشنایی با مهارت‌های زندگی") به عنوان آموزش‌های بدو خدمت در پادگان‌ها آموزش داده می‌شوند.

معاون هماهنگ‌کننده قرارگاه مرکزی مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه ستاد کل نیروهای مسلح تأکید کرد: همچنین می‌توانیم از توانمندی جهاد دانشگاهی در برگزاری دوره‌های آکادمیک و پودمانی نیز استفاده کنیم که در نهایت باعث اشتغال خواهد شد.

وی تأکید کرد: بحث دیگر که هنوز عملیاتی نشده و نیازمند تدوین دستورالعمل‌های مشخص است، بحث هدایت و مشاوره شغلی است که باید به یک فرآیند تبدیل شود. جهاد دانشگاهی، سامانه‌ای برای هدایت و مشاوره شغلی  طراحی کرده است که در صورت لینک شدن به قرارگاه، می‌تواند برای هدایت شغلی سربازان مورد استفاده قرار گیرد. براین اساس، سربازان می‌توانند در طول دوره خدمت سربازی نسبت به تکمیل رزومه خود در این سامانه اقدام کرده و به محض پایان خدمت، وارد بازار کار شوند.

جهاد دانشگاهی با در اختیار داشتن ۱۷۰ مرکز در سراسر کشور، دوره‌های آموزشی مهارت‌آموزی در حوزه‌های مختلف را برگزار می‌کند. متقاضیان می‌توانند از طریق سامانه ماهر قرارگاه مرکزی مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه (smaher.ir)، نسبت به انتخاب دوره آموزشی مورد نظر در واحد و مراکز جهاد دانشگاهی در شهر و استان خود اقدام کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سرباز ماهر جهاد دانشگاهی سردار محمدحسین سپهر کارکنان وظیفه ستاد کل نیروهای مسلح قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان معاون آموزشی جهاد دانشگاهی مهارت آموزی کارکنان وظیفه مهارت آموزی سربازان اشتغال و کارآفرینی جهاد دانشگاهی مهارت های عمومی پادگان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۲۸۸۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت‌های ممنوعه از جنگ جهانی دوم/ تجاوز جنسی؛ راهی برای نشان دادن برتری آمریکایی‌ها بر فرانسه

«اِیمی دوپره» همیشه راجع به تجاوز دو سرباز آمریکایی به مادرش در دوران پیاده‌سازی نیروهای متفقین در ژوئن ۱۹۴۴ میلادی در منطقه نرماندی فرانسه سکوت کرده بود؛ اما با گذشت ۸۰ سال پس از این تعرض وحشیانه، او سرانجام احساس کرد که زمان آن رسیده که در مورد آن صحبت کند.   به گزارش عصر ایران به نقل از یورو نیوز؛ متعاقب بزرگ‌ترین عملیات آبی-خاکی تاریخ ایالات متحده به تاریخ ششم ژوئن ۱۹۴۴ (۱۳ خرداد ۱۳۲۳)، در مجموع نزدیک به یک میلیون سرباز آمریکایی، بریتانیایی، کانادایی و فرانسوی در عملیاتی که پایان تسلط آلمان نازی بر اروپا را رقم زد، در سواحل نرماندی در شمال فرانسه فرود آمدند.   در آن زمان، ایمی ۱۹ ساله در روستای مون‌تورز واقع در ناحیه بریتانی فرانسه زندگی می‌کرد و درست مثل همه دیگر ساکنان، او نیز از دیدن نیروهایی که آزادی فرانسه را بشارت می‌دادند خوشحال شد.   اما شادی او دیری نپایید. در غروب روز دهم اوت ۱۹۴۴ (۱۹ مرداد ۱۳۲۳)، دو سرباز آمریکایی به مزرعه خانواده آمدند.   ایمی که اکنون ۹۹ سال دارد به خبرگزاری فرانسه گفت: «آن‌ها مست بودند و یک زن می خواستند.»   مادر او «ایمی هلودایس اونوغه» نام داشت و با دست خط منظم و خوب خود تمام وقایع آن شب را شرح داده است. اینکه چگونه این دو سرباز آمریکایی اسلحه‌های خود را به سمت شوهرش نشانه‌ رفتند و با شلیک یک گلوله کلاه همسرش را سوراخ کردند و به شیوه تهدیدآمیزی به دخترش ایمی نزدیک شدند.   او همچنین نوشت که برای محافظت از دخترش، موافقت کرد که خانه را با این دو سرباز ترک کند. او نوشت: «آن‌ها مرا به یک مزرعه بردند و هر کدام چهار بار به نوبت به من تجاوز کردند.»   در حالیکه ایمی این نامه مادرش را می‌خواند صدای او از شدت غمی که بر مادرش گذشته می‌لرزید. او گفت: «ای مادر، چه رنجی کشیدی و من نیز [رنج کشیدم]، چرا که من هم هر روز به این موضوع فکر می‌کنم.»   او در ادامه گفت: «مادرم برای محافظت از من خودش را فدا کرد. همچنانی که به او در طول کل شب تجاوز می‌کردند، ما منتظر بودیم و اصلا نمی‌دانستیم که آیا او زنده برمی گردد یا او را با شلیک گلوله می کشند.»   خوشامدگویی اهالی نرماندی فرانسه به سربازان آمریکایی در ژوئن ۱۹۴۴


«صدها یا حتی هزاران فقره تجاوز در دو سال» اتفاقات آن شب تنها نمونه تجاوز سربازان آمریکایی نبود. در اکتبر ۱۹۴۴، پس از پیروزی در نبرد آزادسازی نرماندی از دست نیروهای نازی، مقامات نظامی ایالات متحده ۱۵۲ سرباز را به اتهام تجاوز به زنان فرانسوی محاکمه کردند.   یک مورخ آمریکایی به نام «مری لوئیز رابرتز» از معدود افرادی است که در مورد روایت‌های ممنوعه یا همان «تابوی» جنگ جهانی دوم تحقیق کرده است. او می‌گوید: «در حقیقت، صدها یا حتی هزاران فقره تجاوز بین سال‌های ۱۹۴۴ تا خروج دستگاه‌های اطلاعاتی در سال ۱۹۴۶ میلادی صورت گرفته که هنوز گزارش نشده‌اند.»   او گفت: «بسیاری از زنان تصمیم گرفتند سکوت کنند؛ چرا که صحبت در مورد تجاوز را مایه شرمساری می‌دانستند.»   مضافا اینکه تضاد فاحش بین تجربه تلخ آن‌ها با شادی عموم مردم فرانسه بابت ورود سربازان آمریکایی و پیروزی بر نازی‌ها، صحبت کردن در مورد تجاوز به زنان را به طور ویژه سخت‌تر می کرد.   اهالی نرماندی پس از ورود سربازان آمریکایی در سال ۱۹۴۴

  تجاوز جنسی؛ راهی برای نشان دادن برتری آمریکایی‌ها بر فرانسه به گفته خانم رابرتز، یکی دیگر از مقصران اصلی در این ماجرا فرماندهان ارتش ایالات متحده بودند که برای انگیزه دادن به سربازان آمریکایی برای جنگیدن، وعده داده بودند که در فرانسه زنان «به راحتی به چنگ می‌آیند.»    روزنامه «استارز اند استرایپس» متعلق به ارتش آمریکا در آن زمان پر از تصاویری بود که زنان فرانسوی را در حال بوسیدن آمریکایی های پیروز نشان می داد.   از نظر آمریکایی‌ها، سکس در معنای فحشا و تجاوز جنسی راهی برای نشان دادن تسلط بر فرانسه بود، تسلط بر مردان فرانسوی، چرا که آنها قادر به محافظت از کشور و زنان خود در برابر آلمان‌ها نبودند.  مری لوئیز رابرتز محقق آمریکایی   یکی از تیترهای خبری این روزنامه در تاریخ ۹ سپتامبر ۱۹۴۴، در کنار تصویری از زنان فرانسوی که سربازان آمریکایی را تشویق می‌کردند نوشته بود که «اینجا برای این میجنگیم که فرانسوی‌ها دیوانه یانکی‌ها [آمریکایی‌ها] هستند.»   خانم رابرتز گفت که انگیزه داشتن رابطه جنسی برای «ترغیب کردن سربازان آمریکایی برای اعزام به فرانسه بود.»   او افزود: «از نظر آمریکایی‌ها، سکس در معنای فحشا و تجاوز جنسی راهی برای نشان دادن تسلط بر فرانسه بود، تسلط بر مردان فرانسوی، چرا که آنها قادر به محافظت از کشور و زنان خود در برابر آلمان‌ها نبودند.»   دو سرباز آمریکایی در فرانسه به تاریخ ۲۰ اوت ۱۹۴۴

  «فکر می کردم آن سربازان آلمانی هستند» در پلابنک، در غربی‌ترین نقطه ناحیه بریتانی در فرانسه، «جین پنگام» روزی که خواهرش کاترین مورد تجاوز قرار گرفت و پدرشان توسط یک سرباز آمریکایی به قتل رسید را چنان به یاد دارد که «گویی همین دیروز بود.»   «جین پنگام» که هم اکنون ۸۹ سال دارد به خبرگزاری فرانسه گفت: «یک سرباز سیاهپوست آمریکایی می‌خواست به خواهر بزرگترم تجاوز کند. پدرم جلوی راه او ایستاد و این سرباز پدرم را به ضرب گلوله کشت. بعد از آن، آن مرد موفق شد در را شکسته و وارد خانه شود.»   جین که در آن زمان ۹ سال داشت، به سمت پادگان نیروهای آمریکایی در همان نزدیکی دوید تا ماجرای ورود این سرباز و تجاوز به خواهش را به آن‌ها بگوید.   او گفت: «من به آنها گفتم که این سرباز آلمانی است، اما اشتباه می‌کردم. وقتی روز بعد گلوله‌ها را بررسی کردند، بلافاصله متوجه شدند که او آمریکایی است.»   خواهرش کاترین این راز وحشتناک «که تمام زندگی او را تحت الشعاع قرار داد» را تا قبل از مرگش پیش خود حفظ کرد. دختر کاترین به خبرگزاری فرانسه گفت: «در حالی که روی تخت بیمارستانش دراز کشیده بود به من گفت: در طول جنگ، در دوران آزادی به من تجاوز شده است.»   او به مادرش می‌گوید که پس چرا این ماجرا را زودتر نگفتی، مادرش پاسخ داد: «به کی می‌گفتم؟ فرانسه آزاد شده بود، همه خوشحال بودند، من قرار نبود در مورد چنین چیزی صحبت کنم، که ناخوشایند و ظالمانه بود.»     یک زن فرانسوی در حال تشکر از سرباز آمریکایی بابت آزادسازی استراسبورگ فرانسه در سال ۱۹۴۴


سرنوشت تجاوزگران جنسی چه شد؟ یک نویسنده فرانسوی به نام «لویی گیلو»، در آن زمان به عنوان مترجم برای سربازان آمریکایی کار کرد. او در سال ۱۹۷۶ خاطرات خودش را در قالب رمان «!OK Joe» به رشته تحریر در آورد و به محاکمه سربازان آمریکایی برای تجاوز جنسی در دادگاه‌های نظامی نیز پرداخت.   فیلیپ بارون که مستندی درباره این کتاب ساخته است، می‌گوید: «کسانی که به اعدام محکوم شدند تقریباً همگی سیاه پوست بودند.»   کسانی که مجرم شناخته شدند، از جمله متجاوزان «ایمی» و «کاترین»، در ملاء عام در روستاهای فرانسه به دار آویخته شدند.   فیلیپ بارون می‌گوید: «در پس ماجرای تابو درباره تجاوز جنسی توسط نیروهای آزادی‌بخش‌ وجود داشت، راز شرم‌آور تفکیک یگان‌های سربازان سیاه‌پوست و سفیدپوست در ارتش آمریکا بود.»   او گفت: «زمانی که یک سرباز سیاه پوست را به پای میز محاکمه بردند، او عملاً هیچ شانسی برای تبرئه نداشت.»   به گفته رابرتز، این امر به سلسله مراتب نظامی در ارتش آمریکا اجازه داد تا با «قربانی کردن سربازان آفریقایی-آمریکایی» از اعتبار و آبروی سفیدپوستان آمریکایی محافظت کند.   او گفت که از ۲۹ سربازی که در سال های ۱۹۴۴ و ۱۹۴۵ به دلیل تجاوز به عنف محکوم شدند، ۲۵ نفر سیاه پوست بودند.   اسرار عملیاتی که به جنگ جهانی دوم پایان داد کلیشه‌های نژادی در مورد تمایلات جنسی، محکومیت سیاه‌پوستان به تجاوز را تسهیل کرد. در همین حال، سربازان سفیدپوست اغلب متعلق به یگان‌های سیار بودند و ردیابی آن‌ها را سخت‌تر از همرزمان سیاه‌پوست‌شان که عمدتاً در یک مکان بودند، می‌کرد.   رابرتز گفت: «اگر یک زن فرانسوی یک سرباز آمریکایی سفیدپوست را به تجاوز متهم می‌کرد، این سرباز به راحتی می‌توانست این موضوع را انکار کند چرا که صبح روز بعد او این سرباز و یگان آن عملا از آنجا رفته بودند.» کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • زن فرانسوی از داستان تکان‌دهنده تجاوز جنسی سربازان آمریکایی به مادرش می‌گوید
  • ارتباط کم اساتید کشاورزی با بخش واقعی/ جهاد کشاورزی کمکی به مهارت آموزی دانشجویان نمی‌کند
  • روایت‌های ممنوعه از جنگ جهانی دوم؛ رفتار‌های غیراخلاقی سربازان آمریکایی
  • زخمی شدن ده‌ها سرباز ناتو + جزئیات | جراحات آنها جدی است؟
  • روایت‌های ممنوعه از جنگ جهانی دوم/ تجاوز جنسی؛ راهی برای نشان دادن برتری آمریکایی‌ها بر فرانسه
  • روایت‌های ممنوعه از جنگ جهانی دوم؛ زن فرانسوی از تجاوز جنسی سربازان آمریکایی به مادرش می‌گوید
  • زخمی شدن ده‌ها سرباز حین رزمایش ناتو در سوئد
  • آموزش‌های جهاددانشگاهی «اشتغال محور» است
  • اسرائیل از آغاز «حملات هدفمند» در رفح خبر داد
  • ارائه بیش ۲۰ میلیون نفرساعت آموزش مهارتی در خوزستان